Vrijwilligersvacature van de week

WAGENINGEN - Doe jij graag boodschappen? Heb jij een fiets met fietstassen of een ander vervoersmiddel? Dan kan je aan de slag als medewerker bevoorrading bij Inloopcentrum Markt 17. Als vrijwilliger schaf je in overleg boodschappen aan, zoals koffie, thee, koffiemelk, frisdrank en schoonmaakartikelen. De koffie komt van de Wereldwinkel. De overige boodschappen koop je zo goedkoop mogelijk in. Tijdens de openingstijden van Markt 17 kan je de boodschappen brengen. Het kost je een tot twee uur in de week. Een keer per twee weken is ook mogelijk. Je kunt de kosten van de boodschappen voorschieten en declareren of je kan een voorschot krijgen.

Inloopcentrum Markt 17 wil een veilige, gastvrije en gezellige plek zijn, waar bezoekers en vrijwilligers zich thuis voelen. Ook mensen die beschadigingen in het leven opliepen bezoeken het centrum. Zij verwachten van vrijwilligers een respectvolle houding naar elkaar en naar bezoekers. Het bieden van gastvrijheid en een luisterend oor is geen eenrichtingsverkeer: aandacht ontvang je ook vaak terug van bezoekers.Vrijwilligers krijgen een cursus Presentie of andere cursussen aangeboden. Markt 17 organiseert ook vrijwilligersbijeenkomsten. Bij de coördinator kan je altijd terecht met vragen.

Heb je belangstelling om als vrijwilliger bij Markt 17 mee te helpen? Ga dan snel naar www.vcwageningen.nl. Ook kun je contact opnemen via 06-12117190 of info@vcwageningen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden