Foto:

Open dag bij Pluktuin de Bosrand en Sayuran

Op zaterdag 6 juni is het open dag bij Pluktuin de Bosrand en Pluktuin Sayuran. Natuurlijk met inachtneming van de RIVM maatregels. Entree is gratis tijdens de open dag.

WAGENINGEN - In Pluktuin de Bosrand vindt men een breed assortiment niet alledaagse, duurzaam geteelde snijbloemen en kleinfruit om zelf te oogsten. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje van het eigen gemaakte vruchtensap kan de bezoeker genieten van het schitterende uitzicht over de Wageningse Eng. Tevens kan men in de pluktuin (als het volgens RIVM-richtlijnen weer mag) terecht voor workshops, picknicks, high-tea en tuinfeesten. Pluktuin de Bosrand bevindt zich aan de Dorskampweg, schuin tegenover nummer 15 in Wageningen. Kijk voor meer informatie op www.pluktuindebosrand.nl.

Bij Pluktuin Sayuran kan men verse groente, keukenkruiden en eetbare bloemen oogsten. Er wordt gekweekt op een agroecologische manier, waar de focus ligt op het bouwen van een gezonde bodem en ecosysteem: het resultaat is gezond, voedzaam en smaakvol voedsel. Bezoekers nemen hun eigen zakjes en bakjes mee, oogsten wat zij lekker vinden en rekenen dit af. Ook zijn er stekjes te vinden van zowel bekende, als bijzondere groente soorten. Meer informatie is te vinden op www.pluktuinsayuran.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden