De negen holes golfbaan is aangelegd op sportpark De Zoom. Buiten de sportvelden zijn prachtige greens aangelegd.
De negen holes golfbaan is aangelegd op sportpark De Zoom. Buiten de sportvelden zijn prachtige greens aangelegd.

De Wageningse Golfclub is weer gestart

Sinds een paar weken is de Wageningse Golfclub weer gestart. Natuurlijk na diverse aanpassingen in verband met Corona. Zo moet de starttijd gereserveerd worden, zijn er linten aangebracht, zijn ontsmettingsmiddelen beschikbaar, enzovoort.

WAGENINGEN - De Wageningse golfclub is een bijzondere golfclub. Bijzonder omdat de banen zijn aangelegd op een sportpark, omdat de club wordt gerund door vrijwilligers en door de lage contributie. De negen holes golfbaan is aangelegd op sportpark De Zoom. Buiten de sportvelden zijn prachtige greens aangelegd.

Doordat de golfbaan korter dan die van andere clubs is de club ook zeer geschikt voor spelers die moeite hebben lange afstanden te lopen. De club is gericht op de breedtesport. Zowel beginners als gevorderden kunnen er les nemen en baanpermissie behalen. De baan is officieel erkend door de Nederlandse Golf Federatie. Het lidmaatschap is betaalbaar met een contributie van 240 euro per jaar.

Om kennis te maken organiseert de club clinics op dinsdagmiddag 7 juli en 18 augustus en op zondag 12 juli en 16 augustus. Wil je meedoen stuur dan een mail naar info@wageningsegolfclub.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden