Foto:

Wiskundedocent Miel Franck met pensioen

WAGENINGEN - Pantarijn neemt na 43 jaar afscheid van Miel Franck. Na ruim 4 decennia legt hij het onderwijsbijltje erbij neer en gaat hij genieten van een welverdiend pensioen.

De nu 66-jarige Franck begon in 1976 als leraar Duits op de STDB aan de Churchillweg, één van de voorgangers van scholengemeenschap Pantarijn. “Ik heb altijd met veel plezier voor de klas gestaan. Van Duits, geschiedenis, maatschappijleer tot wiskunde; ik heb het allemaal gegeven. Het omgaan met leerlingen en hen helpen naar betere resultaten, dat is voor mij altijd de drive geweest” vertelt Franck. Inmiddels staat Franck al jaren als docent wiskunde voor de klas.

“Met zo'n lange staat van dienst bij Pantarijn, maar liefst 43 jaar, verdient Miel het om in het zonnetje gezet te worden”, aldus Bart Pool, locatiedirecteur bij Pantarijn Wageningen VMBO. Pool: “43 jaar werken bij Pantarijn is een unicum. Nog nooit eerder werkte er iemand zo lang bij Pantarijn. Met de stille trom vertrekken zit er dus niet in. Op vrijdag 3 juli geeft Miel zijn laatste les bij ons op school. Om 10.30 uur zetten we Miel samen met leerlingen en collega’s in het zonnetje door middel van een aantal feestelijke activiteiten. We zouden het op prijs stellen als de media hier aandacht aan besteden.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden