Foto: Gert Budding
Foto: Gert Budding

Fantastische sfeer in het Torck Central Park

Afgelopen zondag zat op het podium en het terras de sfeer er gelijk helemaal in. Het Wageningse Cultuur Zomer programma in het “Torck Central Park” werd feestelijk geopend door de Wethouder van Cultuur Anne Janssen, gevolgd door het eerste Kinder Cultuur Zomer event en een optreden door de Ierse Folk band Tobermore, in de serie Global Meetings. Beide events vormen een terugkomend onderdeel in de programmering, die tot 30 augustus doorloopt.

WAGENINGEN - Woensdagmiddag 5 augustus is er wederom een Kinder Cultuur Zomer event.

Donderdagavond 6 augustus organiseren PopUPop en Popcultuur Wageningen optredens van The Mareens en Them Dirty Dimes.

Vrijdagavond 7 augustus treedt Nederlands bekendste harpiste Lavinia Meijer op.

Zaterdagavond 8 augustus is er de eerste van vier openlucht silent filmvoorstellingen: Havana Moon (The Rolling Stones).

Zondagmiddag 9 augustus Kinder Cultuur Zomer en Global Meetings: Sweet Potato (Chinees) & Madlot (Nederlands).

De Wageningse Cultuur Zomer is een initiatief van de Wageningse cultuursector in een ongekend nauwe samenwerking met onder andere de Gemeente Wageningen, LoburgLive, WageningenLive, Heerenstraat Theater, PopUPop, SOW, de bblthk, Junushoff en alle deelnemende artiesten, kunstenaars en overige betrokkenen.

Het Torck Central Park programma is corona-proof georganiseerd, hierdoor zijn er per event en op het terras maar max. 200-235 kaarten beschikbaar.

Alle tickets zijn van te voren verkrijgbaar via www.uitinwageningen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden