Dichter en goochelaar Horsting als Dodge Dichters

Elke zaterdagochtend zijn de Dodge Dichters tijdens de Wageningse Cultuur Zomer in het centrum van Wageningen te zien en te horen, staande in de laadbak van een oud vrachtwagentje, een Dodge pick-up uit 1942.

WAGENINGEN - Op 1 augustus was Annie van Gansewinkel aan de beurt met een gevarieerd programma, waarin auto’s, vrijheid, relaties te ver weg en te dichtbij en zelfs een ‘Boy from Ipanema’ voorbijkwamen. Daarop reagerend bracht gastdichter Laurens van der Zee zijn eigen teksten over deze en andere onderwerpen.

De vijfde editie van deze serie vindt plaats op zaterdag 8 augustus, met een solo-optreden van een dichter uit een jongere generatie, Tim Horsting. Deze energieke dichter en goochelaar past met zijn Rock and Rollstijl perfect in het jaren ’50-plaatje van deze auto, de microfoon en zelfs de luidspreker. Veel te zien en te horen dus, om 11:00 en 13:00 uur bij de Serre tegenover de bblthk, en om 12:00 uur op de Markt bij het Stadhuis.

De ‘Dodge Dichters’ is een initiatief van de Wageningse schrijversgroep Schrijversharten in samenwerking met de stadsdichters en de bblthk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden