Woensdag 26 augustus om 15.30 uur starten de trainingen voor de jongere jeugd (jongens en meisjes) in de leeftijd van 5 tot 8 jaar.
Woensdag 26 augustus om 15.30 uur starten de trainingen voor de jongere jeugd (jongens en meisjes) in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. (Foto: )

Na korte zomerstop weer voetbalmogelijkheden

De lagere scholen openen binnenkort haar deuren weer voor de schoolgaande jeugd. Reden voor een stel enthousiaste voetbalbegeleiders om bij ONA ook de draad weer op te pakken en de trainingen te hervatten.

WAGENINGEN - Woensdag 26 augustus om 15.30 uur starten de trainingen voor de jongere jeugd (jongens en meisjes) in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. Zoals dat gebruikelijk is, kunnen ook kinderen die (nog) geen lid zijn van de vereniging een aantal keren gratis en zonder verdere verplichtingen meetrainen.

Het is de taak van de woensdagmiddag begeleiders om deze kinderen zo enthousiast te maken, dat zij voetbal wel heel leuk gaan vinden en daarna ook lid willen worden.

Ongetwijfeld zullen andere verenigingen in Wageningen ook wel een dergelijk aanbod hebben, maar van ONA is het bekend dat er veel voor de jeugd wordt gedaan en het beslist de moeite loont om eens wat trainingen te gaan volgen op de woensdagmiddag. De trainingen duren tot 16.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website.

www.ona53.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden