Groot diner voor 150 mantelzorgers

18 september 2021 om 11:30 Lokaal Deel je nieuws

Rotaryclub Wageningen organiseert met Solidez Mantelzorg op 22 oktober 2021 een diner voor 100-150 mantelzorgers uit Wageningen. Het diner vindt plaats in de prachtig gerestaureerde Grote Kerk op de Markt en is geheel gratis. Bent u mantelzorger in Wageningen, of zorgt u als mantelzorger voor een Wageninger? Meld u zich dan vóór 7 oktober aan.

Rotaryclub Wageningen zet zich in voor maatschappelijke doelen, ook in de eigen omgeving. Mantelzorgers zijn tijdens de coronapandemie extra zwaar belast.  Daarom is het initiatief genomen om hen een mooie avond te bezorgen. Het diner wordt verzorgd door Colors en opgediend door leden van  Rotaryclub Wageningen. Wageningse kunstenaars zorgen voor muzikale en dichterlijke intermezzo’s.
 

Aanmelden voor het mantelzorgersdiner
Bij Solidez Mantelzorg:

·       bel 0317 – 468818 (van ma t/m do tussen 09.00-12.00 uur)

·       of mail naar mantelzorgwageningen@solidez.nl.

Meer informatie over het diner op: www.rotarywageningen.nl/diner-voor-mantelzorgers/.

Actie ‘Geef een bord cadeau’

Rotaryclub Wageningen betaalt het grootste deel van de kosten. Het diner wordt mede gesponsord door Auto Versteeg Buurman en Rotaryclub Wageningen-Bergpoort. WageningenDOET steunt het diner. Voor het openstaande bedrag wordt sponsoring gezocht. Via de actie ‘Geef een bord cadeau!’ bestaat de mogelijkheid om vanaf € 5,- één van de gerechten voor de mantelzorgers te sponsoren. Via de website kan een korte boodschap voor de mantelzorgers achtergelaten worden. Uw boodschap wordt op een papieren bord geschreven en is tijdens het diner in de Grote Kerk te lezen.

Meer informatie over de bordenactie op www.rotarywageningen.nl/geef-een-bord/

advertentie
advertentie