Een leerling krijgt keyboardles.
Een leerling krijgt keyboardles. Novae Popschool

Novae Popschool start met muzieklessen in Bennekom

Lokaal Deel je nieuws

Op maandag 4 oktober start Novae Popschool met het geven van piano- en keyboardlessen in Bennekom in het gebouw van OBK aan de Kierkamperweg 36 in Bennekom.

“Sinds ik 2,5 jaar geleden in Bennekom ben komen wonen, heb ik zoveel vragen gehad of Novae Popschool ook hier lessen kon geven. En daar gaan we nu gehoor aan geven! We starten in oktober met piano- en keyboardlessen, en binnenkort zullen we ook starten met gitaar- en zanglessen” vertelt popschooleigenaar Collin Leijenaar. “We zijn blij met de samenwerking met OBK waardoor we in de komende maanden ons lesaanbod in Bennekom nog verder kunnen uitbreiden.”

Jan Veldhuizen, voorzitter van Muziekvereniging OBK Bennekom vult aan: “Het is prachtig om te zien dat ons doel, om Muziekcentrum OBK Bennekom een centrale rol te geven in het muziekonderwijs in Bennekom, steeds meer vorm krijgt. En wel heel gaaf is dat met de popschool het aanbod hierin ook nog diverser wordt.”

De piano- en keyboardlessen worden in Bennekom gegeven door toetsenist, producer en sound-designer Thomas Linders. Thomas vertelt: “Ik geef les op piano en keyboard, maar ook in sounddesign: hoe maak je een goede sound op een synthesizer of soft-synth. Ook kunnen producers in de dop bij mij terecht voor hulp met hun eigen producties in EDM, hiphop en andere elektronische stijlen. We kijken samen naar wat jij graag wil leren en we gaan vooral ook veel plezier hebben met muziek maken.”

Over de popschool

Novae Popschool is 15 jaar geleden door muzikant en cultureel ondernemer Collin Leijenaar opgericht en is ondertussen een begrip in Ede en omgeving. Het is een moderne muziekschool voor alle leeftijden. We geven instrumentale en vocale lessen, cursussen, bandcoaching en workshops.

 “Onze lessen gaan uit van de wensen van de leerling. We hanteren geen standaard lesmethode, maar alle lessen zijn maatwerk. De docenten gaan op zoek naar het muzikale karakter van de leerling en coachen de leerling om zich muzikaal te ontwikkelen. Novae Popschool is dé hotspot voor gedegen, leuke en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden. Of je nu van pop, gospel, rock, jazz, funk, blues, singer-songwriter, hiphop of soul houdt.“ sluit Leijenaar mee af.

Gratis proeflessen

In oktober worden er gratis proeflessen gegeven in zowel de locaties Bennekom als Ede. Voor meer informatie kijk op: https://popschool.eu/bennekom. Opgeven voor een gratis proefles kan via https://popschool.eu/proefles.

advertentie
advertentie