Eén-op-één gesprekken met arbeidsmarktdeskundige bij WerkWiel

4 december 2021 om 21:56 Lokaal Deel je nieuws

Dinsdag 14 december organiseert WerkWiel Wageningen een netwerkochtend, waarbij Arno Fredriks aanwezig zal zijn. Als accountmanager van het WerkgeversServicepunt Foodvalley vormt hij een verbindende schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in deze regio. Er is deze ochtend de bijzondere mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek van een half uur hem jouw specifieke vragen en hobbels ten aanzien van de arbeidsmarkt voor te leggen. Ook als zelfstandige kan het zijn dat je vraagtekens hebt rondom je bedrijf en werk. Schroom dan niet om jouw concrete vragen te stellen.

Voor een gesprek met Arno vragen we jou jezelf aan te melden en daarbij je cv mee te sturen, opdat hij het gesprek kan voorbereiden. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona, kan het zijn, dat het gesprek via TEAMS of per telefoon moet plaatsvinden. Maar deze mogelijkheden zijn er ook, wanneer we elkaar wel in De Vlinder kunnen ontmoeten. Geef s.v.p. zelf je voorkeur voor de gespreksvorm aan ons door. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Aanmelden met cv kan tot en met donderdag 9 december via ‘werkwiel@gmail.com’. Je krijgt bericht hoe je ingeroosterd wordt.

De bijeenkomst vindt plaats in de sportkantine van de Vlinder aan de Hollandseweg 7 in Wageningen en start om 9.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur. Verdere informatie vind je op www.werkwiel.wordpress.com of stuur een bericht naar: werkwiel@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie