Tafereel de Zwarte Dood
Tafereel de Zwarte Dood Pie Wellcome

Lezing Ondernemen voorbij de chaos van de wereld

Lokaal Deel je nieuws

Alle Corona maatregelen zijn voorbij. Ook voor de MKB ondernemers en ZZP-ers. Iedereen is weer vrij om te ondernemen zoals zij dat willen. Maar is dat wel zo? Heeft de gemiddelde MKB-er en ZZP-er nog genoeg geloof en vertrouwen in zichzelf en in zijn/haar onderneming over na de Corona periode? Is er nog toekomstperspectief? Zeker nu de chaos en daarmee onzekerheid in de wereld alleen maar lijkt toe te nemen.

In deze lezing nemen Karin Witte en Guy Andreoli u mee in een reis door het verleden, het heden en de toekomst. We starten de reis in de donkere Middeleeuwen ten tijde van De Zwarte Dood. Vervolgens laten wij u de overeenkomsten zien met de Coronatijd. Hoe ging men toen om met de alles ontwrichtende wereldwijde pestpandemie? En wat voor een lering kunnen we daar uittrekken voor het hier en nu? Met andere woorden: hoe kunt u uw bedrijf futureproof maken?

Wij nodigen u uit om uw ondernemersGeest weer vrij te maken, te laten stromen om het ondernemen in de nieuwe wereld te gaan ontdekken en een Gezond en Gelukkig bedrijfsLEVEN te creëren. Hiervoor geven wij u alvast wat prikkelende suggesties….

Woensdag 22 juni - Renkum

Tijd                   : 19:30-21:30 (inloop 19:00)

Locatie            : Broedplaats (1e verdieping)

                            Groeneweg 12- 6871 DD Renkum

Bijdrage          : 15 Euro

Opgave           : info@intune-coaching.nl

advertentie
advertentie