Hét Lipton terras 2022
Hét Lipton terras 2022 Lipton

Stem op je favoriete terras en verzeker jezelf van jarenlang terrasplezier

Lokaal Deel je nieuws

In de verkiezing voor Hét Lipton Terras van 2022 maakt jouw favo spot kans op honderdduizend euro

Waar we de afgelopen twee jaar park en achtertuin hebben uitgespeeld, kunnen we nu weer vólop genieten van de horeca en schitteren op het terras. Verkoelend drankje erbij, kom maar door met die lange zomer! De twee woorden ‘terrasje pakken’ staat voor menig Nederlander synoniem voor gezelligheid. Genoeg reden voor Lipton Ice Tea om dit jaar te komen met een heuse terrasverkiezing: Hét Lipton Terras van 2022. De prijzenpot varieert van 10.000 euro voor provinciewinnaars tot wel 100.000(!) euro voor de zaak met de meeste stemmen van Nederland. Wil jij dus nog lang genieten van jouw favoriete borrelplank, glas ijsthee of perfect-om-mensen-te-kijken terrasje in de zon? Help jouw lokale held dan door vóór 2 september hier je stem uit te brengen.

De horeca in het zonnetje

Jij zit deze zomer veelvuldig met je snoet in de zon, maar eerlijk is eerlijk: horeca-eigenaren verdienen het na twee pittige jaren als geen ander om ook in het zonnetje gezet te worden. Dat doe je allereerst natuurlijk door geen gelegenheid onbenut te laten om op het terras neer te strijken - of het nou is omdat de teller 20+ graden aangeeft, het dinsdagmiddag is of omdat je hoognodig je nieuwe zonnebril aan de buitenwereld wil showen -, maar ook door jouw favoriete stamkroeg/lunchplek/borrelzaak mét terras te supporten door je stem uit te brengen. Zij maken daardoor kans op een serieuze geldprijs en win-win: zo ben jij verzekerd van nog jarenlang plezier van jouw favo spot.

Hoe doe je mee?

Iedereen die Lipton Ice Tea bestelt op een van de deelnemende terrassen óf in de supermarkt koopt, kan een stem uitbrengen. Via QR-codes op onder meer de limited edition ijstheeverpakkingen kom je in de online stemomgeving terecht. Het mooie: je kunt iedere dag een stem uitbrengen. What’s in it for you, naast karmapunten? Door te stemmen maak je kans op een horecacheque t.w.v. 150 euro, die je mag besteden bij een van de winnende terrassen. Na 1 juli worden de twaalf provinciewinnaars bekendgemaakt, en na 1 september de top drie landelijke winnaars. Weet jij ook meteen waar jouw volgende terrassessie hoognodig moet plaatsvinden.

advertentie
advertentie