Nationaal Jeugd Jazz Orkest speelt op de Campus op 23-6

Lokaal Deel je nieuws

Supergetalenteerde jonge muzikanten van het NJJO op 23 juni bij Jazz in Wageningen

NJJO
Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten en wordt ook wel het `Jong Oranje´ van de jazz genoemd. Het NJJO  wordt eens in de twee jaar samengesteld uit Nederlands toptalent, startende professionals van maximaal 25 jaar oud. En behalve muzikanten wisselt de leiding van het orkest ook. In 2021 en 2022 is componist, bandleider en saxofonist  De orkestleden doorlopen een traject met muzikale coaching, workshops, tournee en nationale en internationale samenwerkingen zodat ze hun weg leren vinden naar een professionele toekomst. 

Maarten Hogenhuis

Artistiek leider en van het NJJO is saxofonist, componist en bandleider Maarten Hogenhuis. Hij is onder meer lid van de powerjazzformatie BRUUT, speelt in duo samen met Jesse van Ruller en leidt zijn eigen trio.

Eclectische mix

Het NJJO speelt een grotendeels door Hogenhuis nieuw geschreven repertoire: een eclectische mix van Jazz, Rock en Afrobeat, waarbij hij inspiratie put uit actuele thema’s als klimaat en vrouwenrechten. Kom kijken en genieten van deze grote groep enorm getalenteerde muzikanten op 23 juni in Impulse op de Campus van Wageningen University! Vraag je beste vriend mee en bestel direct je kaarten via www.jazzinwageningen.nl.

Nederlands Jeugd Jazz Orkest | Jazz in Wageningen | 23 juni 2022 | 20:30u | Impulse Campus

Toegang € 20,00 / € 18,- (voor studenten/scholieren) | www.jazzinwageningen.nl 

advertentie
advertentie