Erwin van Veldhuizen en Frans Bauer
Erwin van Veldhuizen en Frans Bauer Selfie

Frans Bauer stond op de Bühne van Theater Junushoff

Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen avond stond niemand minder dan zanger en presentator Frans Bauer op het podium van Theater Junushoff.

Eindelijk stond Frans in Wageningen. Door corona werd de show eerder al een keer verplaatst, maar afgelopen avond was het zover. Een zaal vol blije en meezingende mensen, een heerlijke sfeer.

Ruim 25 jaar geleden begon Frans Bauer aan zijn eerste tournee en dit seizoen stond hij dus opnieuw op de planken. In Frans Bauer Live in Concert 2022 bouwt de vrolijke zanger samen met de Holland Show Band een mooi feest. Een avond vol Hollandse gezelligheid en grappige anekdotes. Frans weet wel hoe hij een publiek vermaakt. 

Frans zong afgelopen avond ook nog een duet met Sieneke. Sieneke vertegenwoordigde Nederland in 2010 op het Eurovisiesongfestival.

BN-Watcher Erwin van Veldhuizen zocht tijdens de pauze Sieneke op en na afloop Frans Bauer. “Het was een heerlijke avond. Frans begroette me gelijk na afloop ‘Hey man’!... Leuk zowel Frans als Sieneke even gesproken te hebben. Natuurlijk werd er na elkaar gesproken te hebben een selfie gemaakt”. 

Frans was na de show aardig vlot weg. Frans moet zich komende ochtend om 09:00 uur alweer in België melden. Tevens moest Frans zijn moeder nog thuis brengen.

Dit was de laatste professionele voorstelling van seizoen 2021/2022. Het programma voor het nieuwe seizoen staat online. Op naar mooie, nieuwe voorstellingen en ontmoetingen.

Allen een goede zomer toegewenst.

advertentie
advertentie