Het vrijwilligersdiner in 2021 in De Grote Kerk
Het vrijwilligersdiner in 2021 in De Grote Kerk Laura van den Boogaard

Aanmelding vrijwilligersdiner Rotary

19 januari 2023 om 16:18 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdagavond 10 maart 2023 organiseert Rotaryclub Wageningen een vrijwilligersdiner voor de Wageningse gastgezinnen en andere vrijwilligers die zich inzetten voor de Oekraïense vluchtelingen. Deze kanjers stelden hun (huis en) hart open en zorgden voor een warm welkom van de vluchtelingen. Het diner is een gebaar om hen hiervoor heel hartelijk te bedanken. Het wordt een mooie avond met heerlijk eten, muziek en gezelligheid in de Grote Kerk. De avond wordt gesponsord door de Rotaryclub en MARIN (Maritime Research Institute Netherlands) in Wageningen en is geheel kosteloos voor de deelnemers.

Aan het diner in de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Wageningen kunnen maximaal 100 mensen deelnemen en het vindt plaats tussen 18-21:30 uur. Voor de gastgezinnen geldt: beide partners en tienerkinderen (indien van toepassing) zijn welkom. De maaltijd wordt verzorgd door Colors, de drank door Woudenberg en de muziek is nog een verrassing. 

Rotary ondersteunt activiteiten waar aandacht is voor mensen die het minder getroffen hebben én voor de mensen die zich voor zo’n groep inzetten. Dat laatste is de reden voor het diner. Eerder organiseerde Rotaryclub Wageningen dit voor de vrijwilligers van de voedselbank en voor de mantelzorgers in Wageningen. Dit jaar dus voor de vrijwilligers rondom de Oekraïense vluchtelingen. Welkom in Wageningen en tal van andere organisaties in Wageningen zetten zich al jarenlang in voor vluchtelingen, waar dan ook vandaan. Bij de bereidheid om gastgezin te zijn of op andere manieren te helpen, willen we graag stilstaan. Deze Wageningers laten zien hoe de wereld en Wageningen weer iets mooier is geworden.

Heeft u bijgedragen aan de opvang van de Oekraïense vluchtelingen en wilt u komen op 10 maart, dan bent u van harte welkom. Meld u aan vóór 3 februari via info@rotarywageningen.nl. Meer informatie op www.rotarywageningen.nl.

advertentie
advertentie