Winnaar van het 1ste kaartje voor Fiddler on the Roof
Winnaar van het 1ste kaartje voor Fiddler on the Roof Pr-cie Sempre Sereno

SEMPRE SERENO: START KAARTVERKOOP MUSICAL ´FIDDLER ON THE ROOF´

17 maart 2023 om 13:09 Lokaal Deel je nieuws

De oudste musicalvereniging van Nederland (Sempre Sereno uit Wageningen) koos afgelopen week heel toepasselijk voor de oudste kroeg van Nederland (Onder de Linden) om feestelijk te vieren dat de kaartverkoop van hun nieuwste musical is gestart. Dit jaar, om precies te zijn van 24 t/m 27 mei 2023, speelt Sempre Sereno de klassieker ‘Fiddler on the Roof’. In Nederland ook wel bekend onder de naam ‘Anatevka’.

De musical vertelt het verhaal van de Joodse melkboer Tevye, zijn gezin en de andere bewoners van het Russische dorp Anatevka. Een  dorpje waar al eeuwenlang wordt vastgehouden aan regels, gebruiken en… tradities! Vanaf september 2022 werken dertig spelers en een live orkest van vijftien muzikanten, onder leiding van regisseur Samantha Janssen en muzikaal leider Richard FitzHugh, eraan om dit mooie verhaal eind mei op het podium van Theater Junushoff tot leven te brengen. 

Tijdens de feestelijke start van de kaartverkoop werd de poster onthuld en kon middels een musical quiz in vijf rondes het eerste kaartje worden gewonnen. WUR-student Koen Koopman ging er met de winst vandoor.  Aan het einde van de avond ging op de website www.sempresereno.nl de kaartverkoop officieel van start. De kaartprijzen zijn dit seizoen ongewijzigd gebleven: 21 euro voor volwassenen, 16 euro voor scholieren/studenten en 11 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Evenals in voorgaande jaren kan op de website een eigen stoel in het theater worden gekozen.

Voor meer informatie over het stuk, de spelers, het artistieke proces en het team is Sempre Sereno te volgen op social media en kun je terecht op de website www.sempresefeno.nl

Kaarten nu verkrijgbaar

Kaarten zijn te koop via www.sempresereno.nl of 0317 420 460

Voorstellingen: 

Woensdag 24 Mei – 20.00 uur (première)

Donderdag 25 Mei – 20.00 uur

Vrijdag 26 Mei  – 20.00 uur

Zaterdag 27 Mei  – 14.00 uur (matinee)

Zaterdag 27 Mei -  19.00 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie