Online bijeenkomst Beter Bereikbaar Wageningen

19 januari 2022 om 09:14 Overig

WAGENINGEN Provincie Gelderland houdt op woensdag 26 januari een openbare informatiebijeenkomst over Beter Bereikbaar Wageningen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen omwonenden en anderen hun vragen stellen over de nieuwe onderzoeken en het wegontwerp. Deze stukken zijn op 21 december 2021 vrijgegeven door Gedeputeerde Staten (GS). Deze online bijeenkomst start om 19.30 uur en is om 21.30 uur afgelopen. 


Vooraf aanmelden is nodig. Dat kan uiterlijk tot en met maandag 24 januari via het aanmeldformulier in het nieuwsbericht over de informatiebijeenkomst op https://beterbereikbaarwageningen.gelderland.nl/inpassingsplan. De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams. Belangstellenden kunnen de bijeenkomst bijwonen via een computer, telefoon of tablet. Een account is niet nodig.

Voor een aantal thema’s die tijdens de informatieavond aan bod komen, zijn vanaf zaterdag 22 januari korte presentaties van de onderzoeksresultaten op www.beterbereikbaarwageningen.gelderland.nl beschikbaar. De animatievideo van het wegontwerp voor de Mansholtlaan en de Nijenoord Allee, de onderzoeksresultaten en het voorontwerp inpassingsplan zijn op https://beterbereikbaarwageningen.gelderland.nl/inpassingsplan al beschikbaar. Voor wie wil kan zich via deze stukken alvast voorbereiden op de avond.

De provincie wil samen met gemeente Wageningen de bereikbaarheid van Wageningen verbeteren door de Mansholtlaan te verbreden. En door alle kruisingen vanaf de Kielekampsteeg tot en met de Rooseveltweg aan te passen, inclusief een onderdoorgang voor gemotoriseerd verkeer op de Nijenoord Allee ter hoogte van de Churchillweg.

advertentie
advertentie