Marjan Hoogsteen, voorzitter van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort overhandigt een cheque van 1000 Euro aan Ellie en Miranda van de Weerd van de Speelgoedbank.
Marjan Hoogsteen, voorzitter van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort overhandigt een cheque van 1000 Euro aan Ellie en Miranda van de Weerd van de Speelgoedbank. Jack Kraijkamp.

Duizend euro voor de Speelgoedbank

9 februari 2022 om 13:40 Overig

ieder kind heeft recht om te spelen 

WAGENINGEN Rotaryclub Wageningen-Bergpoort heeft de Speelgoedbank een donatie gegeven van 1000 euro. Dit bedrag is bedoeld voor de verhuizing en verbouwing van hun nieuwe onderkomen aan de Industrieweg 3-5 in Wageningen.

Miranda van de Weerd van de Speelgoedbank: “Toen we te horen kregen dat we onze huidige locatie moesten verlaten was dat een flinke domper zo tijdens ons 10-jarig bestaan. Na maanden onzekerheid is het nu zeker, we hebben een nieuw onderkomen gevonden! We zijn er nog niet, het is een loods die verbouwd zal moeten worden. Er moet veel werk verzet worden, de handjes zijn er en nu zijn we op zoek naar sponsoren, organisaties en/of bedrijven die ons aan de benodigde materialen kunnen helpen. Daarom zijn we heel blij met deze gift van de Rotaryclub.”

Marjan Hoogsteen, voorzitter van de Rotaryclub: “Met de opbrengst van onze jaarlijkse boekenverkoop steunen wij kinderprojecten in Wageningen, zoals de Stadsboerderij aan het Spijk en de Speelbus van Solidez. Daarom steunen we deze keer ook graag de Speelgoedbank, want ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders.”

De verwachting is dat de nieuwe locatie in het voorjaar van 2022 wordt geopend.

w www.rotary.nl/wageningenbergpoort/

advertentie
advertentie