Evolve Jiu Jitsu Championship Sportschool Herbert

Sportschool Herbert scoort weer hoog tijdens het Evolve Jiu Jitsu Championship in Limburg

28 november 2022 om 13:53 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zondag hebben de sporters van Sportschool Herbert weer hoog weten te scoren, dit maal op het Evolve Jiu Jitsu Championship in Limburg.

Najim El Harchioui wist al zijn partijen te winnen door zijn tegenstanders te dwingen tot opgaven, waarmee hij domineerde in de +100 kg en zeer overtuigend de eerste plaatst wist te behalen.

Noraly Luitjes die voor het eerst een Braziliaans Jiu Jitsu wedstrijd heeft meegedaan, moest direct aantreden in de blauwe band categorie +63 kg, omdat zei in het bezit is van een zwarte band judo. Na een felle strijd heeft ze de Duitser Anastasia Denis voorbij moeten laten gaan en mocht ze voor de 3de plaats strijden, welke ze vol overtuiging heeft gewonnen.

Als laatste mocht Eline Donkersloot aantreden bij de dames -63 kg waar ze haar finale met 6-0 heeft weten te winnen van de Duitser Annika Michel en daarmee kampioen werd in haar klasse.

Sportschool Herbert kijkt met trots terug op weer een succesvol toernooi voor zijn studenten. Mocht je zelf ook atletisch willen worden?