Foto: Na de vakantie weer terug naar werk, school of universiteit, dan is het misschien tijd voor een nieuwe laptoptas.

Back to work met een stijlvolle nieuwe laptoptas

  Sponsored content

Misschien lig je nog wel lekker ergens in de zon met een fruitige cocktail en een goed boek, maar voor je het weet is de vakantie voorbij gevlogen en sta je alweer boterhammen te smeren voor de eerste werkdag. Daarom is dit het perfecte moment om eens te kijken in welke laptoptas je die boterhammen, en nog belangrijker, je laptop wilt doen. Want wat is er nou fijner dan je werk weer oppakken met een frisse, nieuwe en stijlvolle tas? Moet je nou kiezen voor een rugtas of een schoudertas, en wat zijn de trends eigenlijk dit jaar? Je leest het hieronder.

Vintage en Stijlvol; de laptoptas heren

Bij het aanschaffen van een laptoptas heren moet je aan een aantal dingen denken. Het meest belangrijke is natuurlijk dat jouw laptop veilig en onbeschadigd met jou mee kan wanneer je onderweg bent. Daarom is van belang dat je van tevoren checkt hoeveel inch het laptopvak moet zijn zodat jouw laptop er perfect in past. Tegenwoordig komen laptoptassen in alle soorten, rugzak, handtas, crossbodytas of schoudertas, dus je hoeft alleen maar te kiezen waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wil je meedoen met de trends in laptoptassen? Kies dan voor vintage! Bijvoorbeeld met een rugzak met retro uiterlijk maar van binnen toch hypermodern met USB-poort, een powerbank en een uitgang voor je headphones. Of ga voor een Messenger tas; deze tassen met een vleugje vintage zijn gebaseerd op de koerierstassen van vroeger en zijn niet alleen stijlvol, maar meestal van leer en daardoor duurzaam, omdat ze lang meegaan en wel tegen een stootje kunnen. Niet alleen geschikt voor op het werk maar ook perfect voor studenten van de universiteit.

Vrouwelijk en Professioneel; de laptoptas dames

Een laptoptas vinden die elegant en vrouwelijk is, maar toch ook professioneel; dat was misschien ooit best een uitdaging, maar inmiddels heb je ruime keuze wanneer je op zoek bent naar een laptoptas dames. Zo is de rugzak ook bij dames weer populair en draag je op die manier je laptop niet alleen heel prettig, maar ook nog eens heel stijlvol. Een andere trend in tassen is dat ze momenteel niet groot genoeg kunnen zijn. Dat is met een laptoptas natuurlijk helemaal handig, want je wilt vaak ook nog wel wat meer meenemen dan alleen een laptop. Kies bijvoorbeeld voor een grote handtas, of XXL-shopper, met laptopvak uiteraard. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden