Nevaeh Manuputty, Roos van de Westeringh, Ilana van Vessem, Jaliyah Manuputty, Jaeda Uijterwaal
Nevaeh Manuputty, Roos van de Westeringh, Ilana van Vessem, Jaliyah Manuputty, Jaeda Uijterwaal Manja Moraal

P.i.T turnt zich naar de top in Breda

Sport Deel je nieuws

Tijdens het Pinksterweekend turnden ook selectie 1 en 2 een groot en leuk toernooi in Breda. Alle niveau’s kwamen aan bod. Op zondag turnden de pupillen 2 niveau 3 Ilana van Vessem, Roos van de Westeringh, Jaeda Uijterwaal, Nevaeh en  Jaliyah Manuputty. Van Vessem turnt al het hele seizoen stabiel en werd met een monsterscore ruim eerste. Met deze score mocht zij ook de beker voor hoogste dagscore in ontvangst nemen. Jaeda werd 5e, Nevaeh 8e, Roos 9e en Jaliyah 10e. De dames haalden ieder persoonlijk grote successen. 

Op maandag was het de beurt aan de overige turnsters uit de groep. Sara Bakker en Zola Antic (Instap niveau 3) turnden een knappe wedstrijd! Ook Sara wist de hoogste dagscore te behalen en mocht ook een beker in ontvangst nemen. Zola werd 7e en kreeg ook een mooie medaille voor haar allereerste echte wedstrijd. 
Ise Buitendam en Lina Hussain turnden mooie nieuwe elementen bij de pupillen 1 niveau 3. Beide meiden mochten het podium betreden. Ise pakte goud en Lina brons.
Sophie van Engelenhoven (pupil 3 niveau 3) was erg goed op weg, maar werd na 3 rondes helaas ziek. Ze eindige op de 6e plaats. 
De middenbouw op het hoogste niveau 1 had als doel nieuwe elementen te turnen. Sommigen al met succes! Lynn Hopman werd beloond met zilver en Kaily Meerwijk met brons. Lieke Tollenaar werd 5e en kruipt steeds dichter naar het podium. 
Bij de pupillen 1 niveau 1 verdiende Kaylanne van Beek goud en Jaelynn Pieters Zilver. 

De Jeugd C meiden Fien Cornelissen, Noortje Dekker en Quinty van Ingen gingen ook voor nieuwe elementen. Quinty liet de meeste progressie zien. Fien werd 4e, Quinty 5e en Noortje 8e. 

De dag werd afgesloten door junioren C Julia Duijst, Daantje de Vries en Senior B Marleen Epskamp. Daantje maakte na 2 seizoenen een mooie comeback. Weer wat wedstrijdervaring opbouwen, maar we zijn goed op weg. Daantje werd 12e. Julia turnde weer een redelijk goede meerkamp. Liet wel wat punten liggen, maar werd knap 5e. Marleen turnde een prima meerkamp, maar moest wel op 2 toestellen een val incasseren. Gelukkig maakte de andere 2 toestellen veel goed. Ze pakte Zilver.

Daantje de Vries, Marleen Epskamp en Julia Duijst
advertentie
advertentie