WVV Wageningen en hoofdtrainer Marco Rou zijn tevreden met elkaar. Dat blijkt zeker uit het feit, dat onlangs het contract van Rou met twee jaar is verlengd.
WVV Wageningen en hoofdtrainer Marco Rou zijn tevreden met elkaar. Dat blijkt zeker uit het feit, dat onlangs het contract van Rou met twee jaar is verlengd. (Foto: Dick Martens)

Marco Rou en WVV Wageningen zijn erg tevreden met elkaar

  Sport

door Dick Martens

WAGENINGEN – WVV Wageningen en hoofdtrainer Marco Rou zijn erg tevreden met elkaar. Dat blijkt uit het feit, dat de verbintenis al halverwege het debuutjaar verlengd wordt. De voetbalman in hart in nieren, die zijn sporen als speler verdiende bij clubs als WAVV, SKV en EMM en als hoofdtrainer voor de groep stond bij Bennekom, Bemmel, Fortissimo en Loenermark, zal zeker nog twee jaar de scepter zwaaien op Sportpark De Zoom. ,,Maar de intentie is er nu al, dat dat nog langer zal gaan duren. De club en ik passen prima bij elkaar", aldus een tevreden Rou. WVV Wageningen speelt momenteel in de zaterdag-vierde klasse B, waar de winterstop werd ingegaan op de 9e plaats, met dertien punten uit elf gespeelde wedstrijden.

'Uit de contractverlenging spreekt vertrouwen'

,,Wageningen wilde heel graag met mij verder", blikt Rou terug op het gesprek, dat hij onlangs met het bestuur voerde. ,,En hoewel er clubs bij mij informeerden om bij hen aan de slag te gaan, was er bij mij ook amper twijfel en ben ik zeker blij met het vertrouwen dat uit de tweejarige contractverlenging spreekt. Ik heb het hier goed naar mijn zin, we hebben een leuke groep, die momenteel naar behoren presteert. Maar ik denk, dat als we een beetje gevrijwaard blijven van schorsingen en blessures, we nog hoger kunnen gaan eindigen dit seizoen."

Positie op ranglijst verstevigen

Natuurlijk beseft Rou ook, dat een kwaliteitsimpuls van getalenteerde jeugdspelers of 'vers bloed' zijn team nog verder zal helpen. ,,Maar dat bekijken we aan het einde van het seizoen wel. Als wij uitstralen de intentie te hebben om leuk voetbal te willen spelen, dan worden spelers misschien wel nieuwsgierig en sluiten ze zich bij ons aan. Maar dat is voor later. Nu willen we na de winterstop onze positie op de ranglijst gaan verbeteren. Ik denk, dat wij daartoe in stat moeten zijn."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden