Martin Mol (op archieffoto, tweede van links, als assistent-trainer van vv Bennekom) wordt met ingang van volgend seizoen hoofdtrainer bij ONA '53.
Martin Mol (op archieffoto, tweede van links, als assistent-trainer van vv Bennekom) wordt met ingang van volgend seizoen hoofdtrainer bij ONA '53. (Foto: Dick Martens)

Martin Mol met ingang van seizoen 2020-2021 nieuwe hoofdtrainer ONA ’53

  Sport

door Dick Martens

WAGENINGEN – Na de roerige weken die ONA '53, momenteel de koploper in de 4e klasse B, de laatste weken meemaakte lijkt de rust op Sportpark Van Ketwich Verschuur weergekeerd te zijn. Nadat vorige week hoofdtrainer Marcel Nijhuis vrij onverwacht opstapte, werd die lacune voor de rest van het seizoen ingevuld door assistent-trainer Mart Gerrist en Chris van de Peppel, die nadat hij vorig jaar bij CHRC was gestopt 'club loos' was. Inmiddels schakelde het ONA-bestuur door en werd voor volgend seizoen Martin Mol vastgelegd. Mol is momenteel assistent-trainer bij VV Bennekom, waar hij aan de zijde van Arnold Brehler werkzaam is.

Veel scorende spits

 Voor ONA '53 is Mol zeker geen onbekende. Hij heeft er een voetbalverleden. Vanuit de jeugd maakte hij al op 17-jarige leeftijd zijn opwachting in de eerst selectie, waar hij ook direct het kampioenschap mee mocht vieren. De talentvolle spits speelde vervolgens als vaste basiskracht vele seizoenen. Ook in 1996 werd er weer een kampioenschap gemaakt. Mol maakte vooral furore als veel scorende spitsspeler. Tussen 1986 en 2003 scoorde hij maar liefst 94 doelpunten voor ONA 1.

Voorzitter Bruyns is verheugd

ONA-voorzitter Hans Bruyns is verheugd, dat de club erin is geslaagd Mol te contracteren. ,,We zijn zeer verheugd met de komst van Martin. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden