Daniël Engelbrecht, op de foto nog in actie voor SKV, speelt komend seizoen in het rood-witte tenue van ONA '53.
Daniël Engelbrecht, op de foto nog in actie voor SKV, speelt komend seizoen in het rood-witte tenue van ONA '53. (Foto: SKV)

Selectie ONA ’53 krijgt steeds meer vorm

  Sport

WAGENINGEN – Terwijl premier Mark Rutte dinsdag onder andere meedeelde dat vanaf 29 april kinderen tot 18 jaar weer samen buiten in teamverband kunnen gaan trainen, was er wat het amateurvoetbal betreft al eerder een definitieve knoop doorgehakt: ‘De competities in het amateurvoetbal werden niet meer hervat en er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn’. Voor ONA ’53 was dat extra zuur, omdat de ploeg met zevenmijlslaarzen op weg was naar het zeker lijkende kampioenschap in de 4e Klasse B. Maar ondertussen werd er achter de schermen al wel gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor het seizoen 2020-2021.

door Dick Martens

Mogelijk toch promotie

En mogelijk is dat misschien toch in de 3e Klasse. Want bij de KNVB werd toch nog een verzoek ingediend om alsnog te kunnen promoveren. Die mogelijkheid werd door de voetbalbond aangedragen, maar een definitieve beslissing werd daarin niet genomen.

Vier nieuwelingen

Afwachten dus. Dat deden de Technische Commissie en de nieuwe trainer Martin Mol, die het assistent-trainerschap bij vv Bennekom, inruilde voor het hoofd-trainerschap bij de club waar hij al een fraai voetbalverleden had, zeker niet. Hoewel hij het spitsenduo Hannes Rensen en Lenie Onderstal naar het Heelsumse CHRC zag vertrekken, begroette hij inmiddels al Kevin van Woerkom en zoon Bjorn, die de overstap maakten van ‘buurman’ WAVV. Daar kwamen de afgelopen dagen Jasper Slenters (WAVV) en Daniël Engelbrecht (SKV). Zo krijgt de ONA ’53-selctie meer en meer vorm.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden