Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus vindt op de velden van WMHC het traditionele Tophockey-toernooi voor de jeugd plaats. Het toernooi staat inmiddels al voor de 9e keer op het programma.
Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus vindt op de velden van WMHC het traditionele Tophockey-toernooi voor de jeugd plaats. Het toernooi staat inmiddels al voor de 9e keer op het programma. (Foto: WMHC)

WMHC organiseert voor de 9e keer het Wagenings Tophockey-toernooi voor de jeugd

  Sport

WAGENINGEN -  Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus  ontvangt de hockeyclub WMHC hockeyteams van het hoogste niveau, tijdens het Wagenings Tophockey-toernooi. Vanuit het hele land melden zich dan een groot aantal jeugdteams van het hoogste niveau om op de kunstgrasvelden aan de Bornsesteeg te strijden om de prijzen.

door Dick Martens

Ideale voorbereiding op hockeycompetitie

Het toernooi is voor de diverse selectieteams een mooie krachtmeting en daarmee ook de ideale voorbereiding op de hockeycompetitie van komend seizoen. Op zaterdag spelen de C- en D selectieteams (10-14 jaar) tegen elkaar en op zondag treden de A- en B selectieteams (15-18 jaar) tegen elkaar in het strijdperk. Uiteraard behoren ook de selectieteams van de organiserende vereniging WMHC, op beide dagen tot de deelnemers van het prestigieuze toernooi.

Hulp van veel vrijwilligers

Ook bij de 9e editie kan de toernooiorganisatie weer rekenen op hulp van veel vrijwilligers, (bonds)scheidsrechters van zowel binnen als buiten de club en een aantal belangrijke sponsoren. Samen met de sporters en het organisatiecomité gaan zij zorg dragen voor twee mooie, goedverzorgde en sportieve toernooidagen.

Corona-maatregelen worden in acht genomen

Het toernooi wordt uiteraard georganiseerd met inachtneming van de Corona-maatregelen. Het aantal toeschouwers is hierdoor beperkt. De wedstrijden beginnen op beide dagen om 9.00 uur, die traditioneel rond 18.00 uur worden afgesloten met de diverse prijsuitreikingen.

Voor meer informatie: www.tophockeytoernooi.nl   

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden