Gonny den Hartog en Bas Ariese van De Hoorwereld.
Gonny den Hartog en Bas Ariese van De Hoorwereld. Kees Stap

Open dagen De Hoorwereld

24 maart 2022 om 07:15 Zakelijk

“Er is veel meer mogelijk dan mensen denken”

WAGENINGEN Ons gehoor is een belangrijk orgaan. Daarom is het belangrijk dat je bij klachten of problemen goed advies krijgt wat je daaraan kunt doen. Met nieuwe technologie is er veel meer mogelijk dan veel mensen weten. Wie daar alles over kunnen vertellen, zijn Gonny den Hartog en Bas Ariese van De Hoorwereld.

Zij zijn in februari 2020 met hun eigen hoorwinkel begonnen op de Rustenburg, in het centrum van Wageningen. Twee weken na hun openingsreceptie brak de coronacrisis uit. “Gelukkig voor ons en onze klanten vielen wij onder de essentiële winkels. Daarom mochten we steeds open zijn, mits we natuurlijk wel de nodige veiligheidsmaatregelen namen. Nu alle maatregelen voorbij zijn willen wij zelf, maar ook veel van onze leveranciers, laten zien wat we zoal in huis hebben.”

Om te laten zien welke mogelijkheden en technische snufjes er tegenwoordig op de markt zijn, houdt De Hoorwereld daarom op 13, 14 en 15 april open huis. Drie dagen lang laten diverse leveranciers hun producten zien. Uiteraard geven Gonny en Bas uitleg over wat er allemaal mogelijk is. “Op woensdag ligt de nadruk op de diverse soorten geluid. Je kunt namelijk kiezen hoe je geluid zo natuurgetrouw mogelijk bij je binnen laat komen. Op donderdag laten we zien hoe je je brein aan het werk kunt zetten bij gehoorverlies. Met hulpmiddelen kun je namelijk je hersenen trainen, waardoor je aan het eind van dag veel minder vermoeid bent. Op vrijdag laten we zien welke onzichtbare hooroplossingen er zijn. Voor veel mensen is een hoortoestel diep in het oor namelijk een ideale oplossing.”

Iedereen kan de producten die gepresenteerd worden tijdens het open huis vrijblijvend uittesten. “Maar dat is bij ons altijd het geval”, benadrukken Gonny en Bas. “Een hooroplossing is altijd maatwerk. Wij nemen altijd ruim de tijd om de wensen van de klant te bespreken. Samen met hen gaan we op zoek naar de beste oplossing. We zijn een zelfstandige en dus onafhankelijke winkel, dat betekent dat iedereen de vrijheid heeft om welk merk dan ook te kiezen. En we hebben contracten met alle zorgverzekeraars, zodat iedereen recht heeft op de maximale vergoeding.”

wwww.dehoorwereld.nl

advertentie
advertentie