De eigenaren Peter Willems en Peter Thoutenhoofd.
De eigenaren Peter Willems en Peter Thoutenhoofd.

Bril Negentwintig verhuist

7 juni 2022 om 19:58 Zakelijk

Van Hoogstraat 29 naar Hoogstraat 65

WAGENINGEN Er wordt nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten, maar eind deze week is het zover. Dan opent Bril Negenentwintig de deuren van de nieuwe winkel aan de Hoogstraat 65.

De eigenaren Peter Willems en Peter Thoutenhoofd kijken alvast tevreden rond in hun nieuwe onderkomen. “We krijgen hier veel meer ruimte dan op onze oude plek. We gaan van 2 naar 4 meetruimtes. Dat is prettig voor onze klanten, die hoeven minder lang te wachten voor zij een afspraak hebben. We hebben hier ook meer mogelijkheden voor onze optometristen. En we kunnen kinderen met myopie, bijziendheid, nog beter helpen. Ons assortiment brillen gaan we uitbreiden met drie nieuwe merken. Het merk Lindberg krijgt een unieke shop-in-shop, een ruime eigen hoek in onze winkel.”

Het opvallende pand naast de HEMA is helemaal nieuw. Toch is er ook gedacht aan de historie. “In het ontwerp hebben we oude elementen laten terugkomen, die passen bij ons historische centrum. Verder is alles uiteraard wel zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Warmtepomp, zonnepanelen, energiezuinige verlichting, vloerkoeling, noem maar op. We krijgen trouwens per 1 juli ook een ingang aan het Beuningplein. Dat is erg handig voor mensen die met de auto of de fiets komen. Wel moet je dan een trapje op, dus mensen die wat slechter ter been zijn, kunnen beter de ingang aan de Hoogstraat gebruiken.”

Met de verhuizing van Hoogstraat nummer 29 naar nummer 65, behoudt Bril Negentwintig wel zijn naam. “In de loop der jaren zijn we met onze opticiens, contactlensspecialisten en optometristen een begrip geworden in Wageningen en omgeving”, zeggen Willems en Thoutenhoofd. “Dus houden we natuurlijk onze eigen naam. Dan weten onze klanten dat ze op het nieuwe adres de vertrouwde service kunnen verwachten die ze van ons gewend zijn.”

Vrijdag 10 juni is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel. In de ochtenduren is er een barista voor heerlijke koffie, ’s middags staat er een poffertjeskraam. Zaterdag 11 juni gaat de winkel open voor de klanten. Vanaf dan kan iedereen voortaan terecht op Hoogstraat 65.

wwww.bril29.nl

advertentie
advertentie