Als het weer het toe laat wordt de podcast opgenomen vanaf het balkon van Omnia.
Als het weer het toe laat wordt de podcast opgenomen vanaf het balkon van Omnia. F111 Communicatie & Marketing

Podcast over voedsel innovaties vanuit Wageningen.

5 juni 2023 om 09:52 Zakelijk Deel je nieuws

Omnia op de Wageningen Campus is deze weken de thuisbasis voor de podcast Innovatie in Food. In deze podcast draait het om de mensen en bedrijven in de Nederlandse Foodsector. “Nederland is de op 1 na grootste voedselproducent ter wereld, en dat komt door slimme koppen en slim zaken doen”, aldus presentator Paul Sanders. In de podcast praat Paul, samen met Sidekick Michiel Dekkers van Dupp met die mensen.

Naast de fascinerende verhalen over de uitdagingen en de bedrijvigheid staan elke aflevering 3 vragen voor overmorgen centraal. In deze rubriek wordt aan de gasten onder andere gevraagd wat ze zouden doen als ze minister van Voedsel zouden zijn en welke Start Up iedereen zou moeten volgen. De komende weken staan grote bedrijven als Unilever en Coroos centraal, maar de Start Up PectCof, dat haar roots in Wageningen heeft.

Innovatie in Food wordt geproduceerd door het Wageningse communicatiebureau F111. “De vorige serie namen we op in onze studio op het Business & Science Park, maar sinds de opening van Omnia is dit de beste plek om zo’n podcast op te nemen”, aldus producent Thijs Viguurs.

Innovatie in Food is elke week te beluisteren via de verschillende podcast-platformen zoals Spotify en Apple.

advertentie
advertentie