Brandlake Ensemble
Brandlake Ensemble Brandlake Ensemble

Jazz en gypsyjazz in Cultureel Café

22 oktober 2019 om 20:27

GELDERMALSEN Op vrijdagavond 25 oktober treedt Brandlake Ensemble op in het Cultureel Café van Geldermalsen. Dit ensemble treedt van 20:30 uur tot 22:30 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Het Brandlake Ensemble bestaat uit enthousiaste muzikanten uit de grensstreek die bekende en minder bekende jazznummers vertolken. Ze schuwen het avontuur niet in hun enthousiaste samenspel en improvisaties. Het repertoire bestaat onder meer uit hardbop, latin en funky nummers.
Samenstelling ensemble: Jan van Pelt gitaar, Hans Tieman bas, Bart Raeymaekers drums, Freddy Maes trompet, Cor Jansen sax.

Meer informatie: www.cultureelcafegeldermalsen.nl/

Hot Club de France

Op zondagmiddag 27 oktober treedt Hot Club de France op in het Cultureel Café. Deze gipsyjazzcombinatie treedt van 14:00 uur tot 17:00 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Thema dit keer is classic Hot Club de France, met het crème de la crème van de Nederlandse gypsyjazzscene. Jonge talenten en ervaren kanonnen, mooi om ze samen te zien en akoestisch te horen op het podium.

Zo staat op de planken de Spaaij Gypsy Band, het gloednieuwe quartet van de Quintette-vormgevers Tessa Spaaij en Lex Reerink. En als topact wordt de legendarische en exclusieve Feigeli Prisor Band verwelkomd.

Meer informatie: www.cultureelcafegeldermalsen.nl/