Volle winst heren GO'97

23 oktober 2019 om 12:31

GELDERMALSEN Afgelopen vrijdag moesten de mannen van GO'97 het opnemen tegen de nummer 5, Jupiter uit Oudewater. Go begon zeer geconcentreerd en vanaf het eerste punt klopte het bij de thuisploeg op alle fronten. Serverend, passend, aanvallend en verdedigend werd nagenoeg foutloos gespeeld. De eerste twee sets werden binnen een half uur overtuigend met 25-8 en 25-11 gewonnen.

Hoewel er in de derde set (25-16) nog weinig aan de hand leek, werd het toch een stukje onrustiger in het veld. Bij een stand van 23-24 kregen de bezoekers zelfs een setpoint, maar GO liet zich niet gek maken en trok ook deze vierde set met 26-24 over de streep.

DAMES Dames 1 van GO'97 speelde afgelopen vrijdag een late uitwedstrijd tegen Majella 2 in Utrecht. Het wedstrijdverloop was erg wisselend. Beide teams scoorden om beurten een groot aantal punten. Uiteindelijk grepen de Geldermalsense dames net naast de winst met 3-2 (23-25, 25-15, 15-25, 25-13 en 16-14).