Zevende zege voor Animo

23 oktober 2019 om 12:34

GELDERMALSEN Animo trof afgelopen weekend De Zwaluwen. Animo liet er in de beginfase van de wedstrijd geen gras over groeien. Al snel prijkte er een 0-3 voorsprong op het scorebord. Daarna zakte het tempo weg waardoor ook Zwaluwen gelegenheid kreeg om de 0 van het scorebord af te poetsen. Coach Jansen voelde nattigheid en spoorde in een time-out zijn ploeg aan om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Animo schakelde een versnelling hoger en zette nog voor rust de tegenstander op een flinke achterstand. Hoogtepunt was een doelpunt van Eric die op de aangeef zijn tegenstander in de luren legde en dit met 1 hand mooi afrondde. De ruststand werd 5-12. Na de rust duurde het lang voordat Animo weer het gat van de korf wist te vinden. Uiteindelijk was het de betere ploeg die de score opende (5-13). Hierdoor brak uiteindelijk het echte verzet bij Zwaluwen en pakte Animo het weer op om weer uit te lopen naar 21 doelpunten. Zwaluwen zette daar nog 3 doelpunten tegenover waardoor het 8-21 werd voor Animo.