De toeschouwers kijken gespannen toe naar het duel dat voor hun ogen afspeelt.
De toeschouwers kijken gespannen toe naar het duel dat voor hun ogen afspeelt. foto Rias Immink

Asperen boekt ruime zege op Beesd

23 oktober 2019 om 15:48

ASPEREN VV Asperen heeft zaterdag met 5-1 gewonnen van VV Beesd. De wedstrijd brak pas open na een rode kaart bij de bezoekers.

Asperen opende de wedstrijd sterker dan Beesd en na tien minuten zette Tareq Ibrahim de thuisploeg op een 1-0-voorsprong. Na het eerste kwartier kwam Beesd wat meer in de wedstrijd en kregen beide ploegen een paar goede kansen. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-0.

Direct aan het begin van de tweede helft trok Arjan van den Bosch de stand gelijk waardoor de wedstrijd weer alle kanten op kon. In de 60ste minuut kreeg dezelfde Van den Bosch echter zijn tweede gele kaart waardoor Beesd nog maar met 10 man stond. Deze situatie benutte Asperen optimaal en Gerard Breider maakte in de 65ste minuut de 2-1.

Hierna was het verzet van Beesd gebroken en de thuisploeg liep verder uit in de 67ste minuut door wederom een doelpunt van Breider. In de 76ste minuut maakte Carlo van Santen ook nog de 4-1 en Ruben de Pender bezegelde de wedstrijd in de 83ste minuut door de 5-1 te maken.

Tricht-Woudrichem 1-4

Tricht leed in de tweede klasse thuis tegen koploper Woudrichem een zure 1-4 nederlaag.

De thuisclub beheerste met goed spel de eerste helft maar miste veel opgelegde kansen en zelfs een penalty. Kort na de 1-1 ruststand kwam Tricht met 1-2 achter en in de extra tijd liep de score nog zelfs tot 1-4 op.

Sparta'30-MVV'58 4-4

In een doelpuntrijk duel kwam MVV'58 in Andel tegen Sparta'30 driemaal ruim achter. De Brabanders leidden bij rust met 2-0 en in de slotfase na een 3-1 voorsprong ook nog met 4-2 maar tijdens de extra tijd sleepte MVV'58 nog een 4-4 gelijkspel uit het vuur.