Afbeelding
Floor Verdenius

Koor ’t Feest zoekt sopranen en bas

9 mei 2022 om 21:52 Overig

Koor ’t Feest zoekt sopranen en bas

WAGENINGEN Koor ’t Feest is een vrolijk gemengd koor met een mooie balans tussen 12 mannen- en 14 vrouwenstemmen. Dit Wagenings koor is op zoek naar versterking met twee nieuwe sopranen én een bas. Zangervaring is gewenst en het kunnen lezen van bladmuziek is handig.

Ze zingen een gevarieerd repertoire van pop, jazzy tot klassiek uit allerlei windstreken. Elk jaar treden ze een paar keer op, soms a capella, vaak begeleid door piano. Om het jaar geeft het koor een bijzonder concert, samen met muzikanten, theater of dans.

Onder leiding van de professionele dirigent Saskia Huesmann wordt wekelijks op donderdag van 20.15 tot 22.15 uur vrolijk gerepeteerd in Wageningen. Repeteren en uit het hoofd leren is natuurlijk belangrijk voor de kwaliteit van de zang. Zingen is in de eerste plaats een feest voor de leden van het koor zelf. En bij hun optredens wordt dat aanstekelijk overgebracht op het publiek. In hun 23 jaar bestaan heeft ‘t Feest een trouwe schare fans verzameld. 

Belangstellenden kunnen zich melden bij Hermine der Nederlanden (06-12634346) of Emile Oostenbrink (06-15074047). Kijk voor meer informatie op www.koortfeest.nl.