Herfstvakantie in Heerenstraat Theater

14 oktober 2022 om 19:40

WAGENINGEN Nog een paar dagen en het is weer herfstvakantie. Traditiegetrouw pakt Heerenstraat Theater uit met een hele hoop matinee-voorstellingen en familiefilms. In de herfstvakantie is het natuurlijk het leukst om met het hele gezin op uitje te gaan en naar films te gaan die voor iedereen leuk zijn. Naast twee Sinterklaasfilms, om alvast in de stemming te komen, staat Big Trip 2 op het programma. Hierin nemen Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda je mee op een belangrijke opdracht om een Grizzly-baby thuis te brengen. Herfstvakantie in Heerenstraat Theater; een echt uitje voor het hele gezin en lekker dicht bij huis. Kijk op www.heerenstraattheater.nl/herfstvakantie voor alle familiefilms op het programma.


KOOLHOVENS KEUZE In deze serie, waarin regisseur Martin Koolhoven met enige regelmaat bij Heerenstraat Theater langskomt, is het tijd geworden om het te hebben over Eurocrime. Het filmgenre dat nieuw leven is ingeblazen door Guy Ritchie. De regisseur van onder meer Snatch en Lock, Stock & Two Smoking Barrels. Op donderdag 27 oktober gaan we kijken naar het latere RocknRolla van Guy Ritchie. Voor de pauze deelt Martin zijn filmkennis met ons en vertelt, aan de hand van anekdotes en filmfragmenten, wat er nou zo goed is aan bepaalde scènes of films. In deel twee leidt Martin Koolhoven zijn keuzefilm in en zullen we deze samen kijken. De vorige sessie raakte uitverkocht, dus wees er op tijd bij.
COLDPLAY Voor alle fans, en dat zijn er nogal wat, wordt op 29 oktober wereldwijd het live-concert van Coldplay gestreamd. Vanuit Argentinië wordt het uitverkochte concert in het River Plate Stadion in Buenos Aires live opgenomen en wereldwijd vertoond. De band brengt de inmiddels klassieke hits uit hun carrière zoals Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars en My Universe in een spectaculaire show van licht, laser en vuurwerk - die Coldplay's concerten tot een energieke en verbindende beleving maken. De show kreeg lovende kritieken van zowel fans als critici, The Guardian noemde het "genuinely stunning", de New York Post beschreef het als “a night for the history books” Wij kijken vanuit zaal 1 mee. De registratie van het concert wordt niet overal gelijktijdig met het concert in Buenos Aires vertoond, maar vanwege de verschillende tijdzones met een vertraging uitgezonden.
HAUTE COUTURE In het reguliere programma gaat deze week Mrs. Harris Goes To Paris in première. Dit is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs. Een zeer charmante film.