Ontvang jouw unieke code via contact@wageningen45.nl
Ontvang jouw unieke code via contact@wageningen45.nl @Wageningen45

Stuur een kaartje aan jouw Verschilmaker

5 december 2022 om 18:45

WAGENINGEN Jij mag een gratis kaartje sturen aan jouw Verschilmaker! Door een mail te sturen naar contact@wageningen45.nl kun je meedoen aan een unieke campagne in samenwerking met Kaartje2go! Met een unieke code kun jij een WOII-veteraan óf een persoonlijke Verschilmaker een gratis wenskaart sturen voor de feestdagen.

Tijdens het bestelproces krijg je de volgende keuzes: Je kunt een kaartje sturen aan een WOII-veteraan (verschilmaker van toen) of jouw eigen verschilmaker (van nu en morgen). Iemand die iets bijzonders doet in jouw leven, met kleine of grote gebaren, om jou en/of anderen vrij te laten voelen. Samen met Kaartje2go daarom deze speciale wenskaartactie, om verschilmakers een warm hart toe te dragen rondom de feestdagen.

Kijk voor meer informatie op www.wageningen45.nl/wenskaart-aan-een-verschilmaker en maak jouw kaartje op www.kaartje2go.nl/samen/wageningen45.

Uitwaaien magazine

WAGENINGEN Op 13 december van 20.00 tot 22.00 uur vindt in de bblthk de lancering plaats van de eerste editie van Uitwaaien magazine.

Uitwaaien magazine is dé plek voor burgers, studenten, professionals, amateurs, Nederlanders en internationals. Voor iedereen in Wageningen om hun kunst te laten zien, te ontdekken wie er zijn en in contact te komen met andere kunstliefhebbers. In de eerste editie vind je allerlei kunstvormen van lokale kunstenaars. 

Kom naar het lanceringsevenement om je gratis exemplaar van het magazine te bemachtigen. Vier mee en geniet van live muziek, live schilderkunst en poëzievoordrachten.


Leer beter schaken

WAGENINGEN Schaakvereniging Wageningen geeft ook dit seizoen weer een schaakcursus voor beginners. De cursus is bedoeld voor volwassen beginners en thuisschakers en bestaat uit zes lessen, gegeven door enthousiaste leraren van SV Wageningen. 


Ze werken in twee niveaugroepen, afgestemd op de deelnemers. Als echte beginner leer je alle regels van het spel, van de loop van de stukken tot de rokade, pat en schaakmat. Je leert deze ook toepassen in partijen. Als meer gevorderde schaker leer je aanvalstechnieken gebruiken om materiaal te winnen, zoals de dubbele aanval of een penning. Ook het goed opbouwen van een partij en het maken van plannen komen aan bod.

Deelname kost 25 euro, inclusief een werkboek van de gebruikte Stappenmethode. Er is een maximum van 12 deelnemers. De lessen vinden plaats op de maandag van 19.45 tot 21.30 uur. De data zijn: 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari en 20 februari. De locatie is clubgebouw WSDV aan de Grintweg 324a in Wageningen. 


Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Fred Jonker via 06-81586218 of training@svwageningen.nl.