Afbeelding

December-cadeaus

5 december 2022 om 15:27

WAGENINGEN Stichting Welkom in Wageningen, Rotary Club Wageningen-Bergpoort en Speelgoedbank Wageningen hebben er samen gezorgd dat vele kinderen een Sinterklaas of Kerstcadeau krijgen. Kinderen van de diverse opvangcentra in Wageningen en omgeving, Oekraïense kinderen, kinderen van VOD evenals vele andere Wageningse kinderen hebben cadeaus gekregen.


Miranda van de Weerd van de Speelgoedbank vindt het zeer belangrijk dat de groep kinderen, die in een moeilijke situatie zitten, net zoals andere kinderen in de stad, gebruik kunnen maken van de diensten van de Speelgoedbank. Het is inmiddels de vijfde keer op een rij dat wij deze samenwerking opzetten. Wat ons betreft gaan wij hier jaarlijks gewoon mee door.

Erwin Albers van de Rotary Club Wageningen-Bergpoort vindt het ontzettend belangrijk dat wij als inwoners en als club hier alert op zijn. Onze club is de afgelopen jaren een aantal keer in actie gekomen om geld in te zamelen voor de speelgoedbank. Met de verkoop van boeken hebben we het nu mogelijk gemaakt om voor meer dan zestig kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar wat extra’s te doen. Ik ben blij dat we deze kinderen mooie cadeaus hebben kunnen geven. We gaan hier in de toekomst zeker mee door.

Vervolg op pagina 3

Afbeelding