50+ Bios

5 december 2022 om 18:11

WAGENINGEN Op donderdag 15 december om 14.00 uur draait in het Heerenstraattheater, onder auspiciën van het Platform Wageningse Ouderen, ‘Mrs. Harris goes to Paris’, een luchtige decemberfilm.


Alles ziet er prachtig uit in deze film, met een uitstekende rol voor Lesley Manville als de schoonmaakster Ada Harris, die een Dior-jurk wil. De rijke sets, de sfeer (jaren vijftig) en de beeldschone kostuums, kapsels en make-up zijn een lust voor het oog. Eigenlijk heb je de hele film een glimlach van oor tot oor op je gezicht, met een avontuur dat diepe dalen en grote hoogtepunten kent. Tegenspeler Ellen Thomas matcht perfect met Manville. 

De tegenstelling tussen arm en rijk werkt altijd in dit soort producties, met als kers op de taart een ijzersterke rol voor Isabelle Huppert als Claudine Colbert en de werkelijk prachtige Alba Baptista als Dior-model. Mrs. Harris sluit je vanaf minuut één in je hart.


De toegangsprijs is 8,75 euro, inclusief koffie of thee en cake. De kaartverkoop start op donderdag 1 december aan de kassa van het theater. Reserveren is niet mogelijk. De digitale kaartverkoop loopt via www.heerenstraattheater.nl/pwo. De kassa (ook digitaal) is dagelijks open: op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.