Kindervesper Oud en Jong

24 januari 2023 om 09:01

WAGENINGEN Oud en Nieuw is voorbij. Tijd voor de eerste Vesperdienst van 2023. Op zondagmiddag 29 januari zijn met name de kinderen van harte uitgenodigd voor een speciaal kindervesper. Uiteraard zijn ouders en grootouders en alle andere belangstellenden ook meer dan welkom. Dit alles rondom het thema ‘Oud en Jong’.

Er zal worden stilgestaan bij het verhaal van Simeon. Naar het verhaal gaat: een oude man, die woonde in Jeruzalem ten tijde van de geboorte van Jezus. Hij keek uit naar de komst van de Messias die zijn volk Israël zou redden en troosten. Hij ontmoet Jezus met zijn ouders in de tempel en zet het op een jubelen met het Kind in zijn armen: “Ik heb de Verlosser gezien, nu kan ik sterven!”

De deelnemers zingen favoriete liederen van kinderen. Er wordt toneel gespeeld en er wordt muziek gemaakt door kinderen op de piano, klarinet en viool. Ieder die dat wil, mag een kaarsje aansteken tijdens de gebeden. Aan het einde mogen alle kinderen meekijken of zelfs meespelen op het grote orgel met organist Jonathan Kooman!

Liturg is ds. Erica Hoebe. U bent van harte welkom om 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.pg-wageningen.protestantsekerk.net.