Mexicaanse kaas bij het Cultureel Café

23 januari 2023 om 21:20

WAGENINGEN Op donderdag 2 februari om 20.30 uur is er weer een Cultureel Café in Café Loburg. De toegang is gratis. 

Hermanus Artisticus zal weer zijn virtuoze pianospel laten horen bij de inloop vanaf 20.00 uur. Ellen van der Kolk is niet meer weg te denken bij het Cultureel Café. Gelukkig maar, want ze weet de aanwezigen iedere keer te verrassen met haar poëzie. Innerfield brengt akoestische pop en folknummers met meerstemmige zang. Begeleiding op gitaar, ukelele en viool zorgt voor een sfeervolle uitvoering van bekende en minder bekende nummers, zoals Motherland (Nathalie Merchant), Helplessly Hoping (Crosby, Stills & Nash), Oh Children (Nick Cave) en As ge ooit (Gerard van Maasakkers). 

Na een afwezigheid is Bonnie Bengsch weer een tijdje actief in het dichtersnetwerk van Wageningen. Onlangs heeft zij meegedaan aan onder andere Lijntje Poëzie en Dodge dichters. In haar tienerjaren veel in bundels verschenen en de oeuvreprijs gewonnen van DoemaarDichtmaar. Als columnist staat Simon Vink op het podium. 

Als je googelt op Mexicaanse kaas, krijg je vast niet de band die vanavond optreedt: Cheeses of Mexico. Na een hiaat van een paar jaar zijn ze terug, hun streken nog niet verleerd. Ze brengen nieuwe en oude liedjes in een stijl waar nog geen definitie voor is gevonden. Het wordt waarschijnlijk vluchten of dansen.


Kijk voor meer informatie op www.cultureelcafe.eu.