Goudpoort Juwelier houdt een trouwringenshow op donderdag 26 en vrijdag 27 januari van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 28 januari van 09.00 tot 17.00 uur.
Goudpoort Juwelier houdt een trouwringenshow op donderdag 26 en vrijdag 27 januari van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 28 januari van 09.00 tot 17.00 uur. Frans de Kleuver

Trouwringenshow bij Goudpoort Juwelier Erken

23 januari 2023 om 09:45

EDE Goudpoort Juwelier, aan de Torenstraat 2-1 in Ede, is al ruim zeventig jaar een begrip in Ede. Eigenaar André Erken verkoopt niet alleen nieuwe sieraden, maar Goudpoort Juwelier koopt ook sieraden in en verkoopt deze, zo nodig na herstel. De Edese juwelier is ook gespecialiseerd in trouwringen. ,,Wij zijn leverancier van de volgende merken trouwringen: Dora, Rubin, Mi Amor en Can’’, vertelt André Erken. ,,Onze trouwringencollectie bestaat uit meer dan duizend modellen in zowel negen karaat als in veertien en achttien karaat.’’


,,We leveren trouwringen in zowel goud, witgoud, platina als in titaan’’, vervolgt Erken. ,,Op alle trouwringen krijgt de klant levenslange garantie op breuk of materiaalfouten. Ook kunnen wij in ons eigen atelier een zelf ontworpen ring vervaardigen, daardoor krijgt de ring een heel persoonlijk tintje. Bezoek ook onze speciale website trouwringenshowroomede.nl waarop wij honderden modellen tonen."

Het huismerk van Goudpoort Juwelier is Dora Trouwringen. Erken voert dit merk als huismerk ,omdat het bekend staat om zijn kwaliteit, scherpe prijzen en diversiteit. ,,Dora Trouwringen is ook te leveren in diverse materialen’’, zegt Erken. ,,Er zijn ringen te koop in verschillende kleuren goud. Met ons huismerk hebben we momenteel een actie; we geven twintig procent korting op de trouwringencollectie en graveren gratis in alle relatie- en trouwringen van Dora.’’ Op de andere merken is er tijdens de show ook een actie: ,,U betaalt de damesring en krijgt daarbij de herenring helemaal gratis. Mooie acties, zeker als je weet dat de traditionele trouwringen show komend weekend plaatsvindt."


Dit jaar is de show op donderdag 26 en vrijdag 27 januari van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 28 januari van 09.00 tot 17.00 uur. ,,We hebben dan allemaal nieuwe ontwerpen van trouwringen in huis, er staat een hapje en een drankje klaar en natuurlijk bedenken we meer mooie acties voor tijdens de showdagen. Die dagen worden ieder jaar weer goed bezocht. Wij kijken er dan ook met z’n allen echt weer naar uit’’, besluit André Erken enthousiast.


Goudpoort Juwelier is gevestigd aan de Torenstraat 2-1 in Ede. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318-631561 en e-mail info@goudpoortjuwelier.nl.