IMAF Seminar
IMAF Seminar Sportschool Herbert

Sportschool Herbert geeft seminar voor de Internationale Martial Arts Federatie-Nederland (IMAF)

4 maart 2023 om 22:42 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag vond in Ede het introductieseminar van Braziliaan Jiu Jitsu (BJJ) plaats, georganiseerd door Sportschool Herbert in samenwerking met de Internationale Martial Arts Federatie-Nederland (IMAF).

Deelnemers met verschillende achtergronden, waaronder judo, traditioneel Nihon Ju Jitsu, Aikido en Karate, werden getraind in de basisprincipes van Braziliaan Jiu Jitsu. Het was een succesvolle dag vol nieuwe inzichten en technieken, die alle deelnemers waardeerden.

De IMAF is een wereldwijde organisatie die zich richt op het bevorderen en ontwikkelen van diverse martial arts. De organisatie is verspreid in meer dan 40 landen en biedt trainingen, seminars, competities en certificeringsprogramma’s aan voor verschillende vechtsportstijlen.

Sportschool Herbert is een toonaangevende autoriteit op het gebied van Braziliaans Jiu Jitsu met een team van professionele trainers met ongeëvenaarde expertise in deze uitdagende martial arts. Als je serieus bent over het leren van de sport dan is Sportschool Herbert de perfecte keuze voor jou.  

Neem contact op voor meer informatie en/of proeflessen via 06 1602 1111, info@sportschool-herbert.nl of bezoek de website www.sportschool-herbert.nl.

advertentie
advertentie