Erwin en Marnix van Rotaryclub Wageningen – Bergpoort, ook dit jaar hebben we  prachtige boeken aan de Bergstraat 5,  2.50 per stuk en drie voor 6 euro.
Erwin en Marnix van Rotaryclub Wageningen – Bergpoort, ook dit jaar hebben we prachtige boeken aan de Bergstraat 5, 2.50 per stuk en drie voor 6 euro. Jack Kraijkamp.

Tienduizend boeken voor het goede doel

17 april 2024 om 12:12 Overig

WAGENINGEN Niet de boeken zelf, maar de opbrengst van de jaarlijkse Rotary boekenverkoop gaat naar Wageningse Jeugdprojecten. 

Jack Kraijkamp van Rotaryclub Wageningen – Bergpoort: “Voor de 25ste keer organiseren wij deze boekenverkoop. Dit jaar hebben we gekozen voor de Speelbus en Kinderwerk van Solidez, de Speelgoedbank en de Stadsboerderij aan het Spijk, die met onze bijdrage kinderactiviteiten kunnen organiseren en onderhoud kunnen plegen. We hebben een prachtige collectie van ruim 10.000 boeken, cd’s, dvd’s en lp’s, die allemaal op een nieuwe lezer of verzamelaar wachten. 

We gebruiken dit jaar weer het ruime winkelpand aan de Bergstraat op nummer 5, beschikbaar gesteld door Oswald Tiemessen. Hier zijn we open op zaterdag 20 april, Koningsdag 27 april en zaterdag 4, vrijdag 10, zaterdag 11 mei van 09.00 tot 17.00 uur. 

Ook staan we op 20 april met een kraam gevuld met mooie en interessante boeken op de Wageningse Boekenmarkt in de Nieuwstraat. Ruim de tijd om te komen snuffelen en wij hopen natuurlijk goede zaken te doen.” 

Kijk voor meer informatie op de website.

www.rotary.nl/wageningen

advertentie
advertentie