Elke woensdag spreekuur van Wageningen DOET en de Wetenschapswinkel in het Binnenstadswinkel
Elke woensdag spreekuur van Wageningen DOET en de Wetenschapswinkel in het Binnenstadswinkel Welsaam

Idee of initiatief voor de stad? Kom langs!

12 mei 2022 om 13:46 Lokaal Deel je nieuws

Wageningen DOET en de Wetenschapswinkel van de WUR zijn een samenwerking gestart om jouw lokale initiatief te ondersteunen. En om je nóg beter te helpen, organiseren we nu wekelijks een spreekuur in de Binnenstadswinkel. Zo krijg je nog makkelijker hulp bij het opstarten van een initiatief, of hulp bij het gratis laten onderzoeken van je plannen.

Vanaf nu kun je elke woensdag van 9 tot 11 uur terecht in de Binnenstadswinkel (Hoogstraat 23). Bijvoorbeeld om je ideeën, activiteiten en initiatieven te bespreken die bijdragen aan een socialere, duurzamere en aangenamere stad, buurt of straat. Of als je in de samenleving een onderzoeksvraag hebt of plannen wilt uitwerken, bijvoorbeeld om de biodiversiteit in je buurt te vergroten.

Wageningen DOET en de Wetenschapswinkel versterken elkaar omdat ze allebei hulp/ondersteuning bieden aan inwoners met plannen. Wageningen DOET helpt bij het beginnen van een initiatief, en geeft advies, netwerk, praktische kennis en/of hulp bij financiën. De Wetenschapswinkel doet onderzoek voor initiatieven, en biedt zo nieuwe inzichten en kennis biedt voor een specifiek probleem, vraag of uitdaging.

Heb je belangstelling? Kom dan vooral langs, of maak een afspraak via onze websites. Meer informatie vind je op wageningendoet.nu en op www.wur.nl/nl/waardecreatie-samenwerking/samenwerken-met-wur/wetenschapswinkel

advertentie
advertentie