Kleedjesmarkt in 2019
Kleedjesmarkt in 2019 Lenny van Bussel

Kaartverkoop Kinder-Molenmarkt gestart op maandag 15 augustus

17 augustus 2022 om 08:48 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 10 september wordt, na twee jaar afwezigheid, de traditionele Molenmarkt weer georganiseerd in de straten rondom molen De Vlijt. We hopen dat de Molenmarkt dit jaar weer net zo’n gezellig spektakel wordt als voorheen. 

Het thema van de markt is dit jaar ´Kringlopen´. Zoals u van ons gewend bent bestaat de markt uit verschillende onderdelen: de biologische markt, de braderie met kleinschalige duurzame ondernemers, de duurzaamheidsmarkt, verenigingen en ideële groepen, muziek en natuurlijk de traditionele kinderactiviteiten. Een voor veel Wageningse kinderen belangrijk onderdeel hiervan is de kleedjesmarkt voor en door kinderen. 

Op de kleedjesmarkt kunnen kinderen hun eigen spulletjes of zelfgebakken koekjes en fruit verkopen, maar je mag natuurlijk ook liedjes zingen, dansen of muziek maken. De kleedjesmarkt is een echte kindermarkt, dus de plaatsjes zijn uitsluitend voor kinderen t/m 13 jaar. Als je mee wilt doen, kun je voor 3 euro een kaartje kopen bij buurthuis Ons Huis, Harnjesweg 84.

advertentie
advertentie