Afbeelding
Van Muijen Betonbouw
Baan dichtbij

Gezocht: ‘steengoede medewerkers’ voor nieuwe vestiging

19 mei 2022 om 11:29 Economie

WAGENINGEN Zonder sterk beton geen stabiele bouw. Laat dat maar aan Van Muijen Betonbouw over. Het in betonbouw gespecialiseerde bedrijf timmert flink aan de weg. Binnenkort opent het bedrijf uit Obdam een nieuwe kantoorvestiging in Wageningen. Een bewuste keuze. Om het team in het oosten van het land verder uit te breiden zoekt Van Muijen Betonbouw meerdere vakkrachten.

Van Muijen Betonbouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende ruwbouwwerkzaamheden zoals de realisatie van appartementencomplexen, bedrijfspanden, hotels, parkeergarages en overige betonbouwwerkzaamheden en verwerkt beton in diverse hoedanigheden.

GROEI Het Obdamse bedrijf opent per 1 juli aanstaande de vestiging Van Muijen Betonbouw Oost in Wageningen aan de Betsy van Goorstraat (Bedrijventerrein Nudepark). ,,Daarnaast zijn we gestart met de bouw van ons nieuwe kantoor, aan de Overtoom, centraal gelegen aan de Ringvaart tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Daar verrijst ons fonkelnieuwe pand, dat we naar verwachting begin 2023 kunnen betrekken.” Maar directeur/eigenaar Misja Bakker kijkt ook uit naar de opening van de vestiging in Wageningen.

UITVALSBASIS ,,Achter de keuze voor Wageningen zit een mooi verhaal. Wij werken al jaren nauw samen met bouwonderneming Plegt-Vos (Hengelo). Bedrijfsleider Mark Scholte-Lubberink vroeg aan mij of ik wat zag in een vestiging in het oosten van het land. Een perfecte uitvalsbasis om dit deel van het land te bedienen. En omdat ik deze regio rond Wageningen goed ken, was ik direct enthousiast. Daarom zijn we mede op zoek naar extra personeel voor dit deel van het land.”

VACATURES Misja: ,,We zoeken ervaren betontimmerlieden/voorlieden, die makkelijk hun weg weten in de woning- en utiliteitbouw. De salariëring is aantrekkelijk, conform wat in het westen van het land gebruikelijk is.”Solliciteren? Of wil je eerst meer weten? Neem dan direct contact op met José van ’t Hek. T: 0226-725410. E: jose@vanmuijenbetonbouw.nl
Kijk voor meer informatie over alle openstaande vacatures op de website: www.vanmuijenbetonbouw.nl/vacatures

Van Muijen Betonbouw zoekt ervaren betontimmerlieden/voorlieden.
advertentie
advertentie