Nordic walking
Nordic walking Eigen doto

Nordic walking lessen

27 januari 2022 om 14:54 Lokaal Deel je nieuws

In februari starten er weer verschillende nordic walking lessen voor beginners en gevorderden. Op donderdagmiddag 17 februari a.s. is er van 15.00-16.15 uur een kennismakingsles voor beginners om nordic walking een keer uit te proberen en te ontdekken of deze gezonde buitensport Iets voor u is.

Op maandag 21 februari is er van 9.30-10.45 een  opfrisles techniek voor nordic walkers die in het verleden een cursus hebben gevolgd en hun techniek weer aan willen scherpen.

Op donderdag 24 februari start om 15.00 uur een beginnerscursus. In vijf lessen leert u stap voor stap op de juiste nordic walking techniek aan en de voordelen van het wandelen met nordic walking poles ervaren.

De lessen zijn in het bos en worden gegeven door gediplomeerd nordic walking juf Sarina van den Berg. Maximaal 6 deelnemers per groep. Startpunt is bij Campman. Stokken zijn beschikbaar. Kijk voor meer info op www.nordicwalkingjuf.nl/lessen. Meedoen? Aanmelden kan via een e-mail aan info@nordicwalkingjuf.nl of bel 0620655299.

advertentie
advertentie