Workshop Jeanine van Varik
Workshop Jeanine van Varik Jeanine van Varik

Workshop Confidence Boost bij WerkWiel Wageningen

28 januari 2022 om 12:28 Lokaal Deel je nieuws

Op 8 februari geeft Jeanine van Varik de workshop Confidence Boost bij WerkWiel Wageningen. Deze workshop speelt in op het gevoel van ‘er niet alles uit halen wat erin zit’.

Je weet wat je te bieden hebt, tegelijkertijd heb je het idee dat je teveel in de luwte zit. Je weet dat het succes van je activiteiten afhankelijk is van hoe jij je neerzet, oftewel jezelf profileert. En daar schuurt het.

Wanneer je meer bewustwording hebt die in lijn is met wat jij te bieden hebt, wat jou bijzonder en uniek maakt, is het makkelijker voor je om je diensten, je activiteiten en/of producten aan te bieden. Je zelfvertrouwen neemt toe en het wordt makkelijker én leuker in verbinding te treden met (nieuwe) opdrachtgevers, werkgevers of klanten. Via deze workshop gaat Jeanine de aanwezigen, werkzoekenden, zelfstandigen en ondernemende mensen een boost geven om zelfverzekerder tevoorschijn te komen om meer op een verrassende en onderscheidende manier hun verschil te maken.

Jeanine van Varik is sinds 2014 bezig als ‘purpose driven’ Branding & Image Consultant vanuit haar bedrijf Branding The True You. Het is haar missie om (zelfstandige) professionals en ondernemers te helpen hun visie vorm te geven en te realiseren met een authentiek imago dat laat zien waar zij voor staan. Vanuit dit authentieke imago maken deze professionals op een betekenisvolle manier hun impact en inspireren zij anderen.

WerkWiel Wageningen is een netwerk- en ontmoetingsgroepvoor baanzoekers en zelfstandigen.Wekelijks zijn bijeenkomsten met regelmatig een workshop rondom werk of eigen bedrijf.

De workshop Confidence Boost van Jeanine van Varik start om 9.30 uur in de kantine van de Vlinder in Wageningen. Inloop vanaf 9.15 uur. De workshop duurt tot 11.30 uur, daarna is er tot 12.00 uur nog de gelegenheid om na te praten. Let op! Om De Vlinder binnen te gaan heb je een corona toegangsbewijs nodig (QR code). Ook verzoeken we je om je eigen drinken mee te nemen. Zo verminderen wij het aantal loopbewegingen en houden we zoveel mogelijk afstand. De kantine biedt ons voldoende ruimte om op ruime afstand van elkaar te kunnen zitten.

Locatie, tijd, deelname bijeenkomst:
• De kantine van sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen
• Tijd: van 9.30 tot 11.30 uur
• Deelname is gratis, je hoeft je niet van tevoren aan te melden
Voor meer informatie:
Website: https://werkwiel.wordpress.com
 

advertentie
advertentie