ONA '53-aanvaller Kevin van Woerkom (links), in het duel met Hoevelaken, op jacht naar de bal. Het duel eindigede uiteindelijk in 1-1. Van Woerkom scoorde de ONA-treffer. Foto: Gerard Vos

ONA ‘53 kan leven met gelijkspel.

16 oktober 2021 om 19:34 Voetbal

WAGENINGEN ONA ‘53, uitkomend in de 3e Klasse B, kon de thuiswedstrijd tegen het bezoekende Hoevelaken niet in winst omzetten. De 1-1 eindstand was al bij rust bereikt. Voor ONA’53 was Kevin van Woerkom de doelpuntenmaker.

Dick Martens

,,Uiteindelijk ben ik met het gelijkspel wel tevreden”, aldus ONA’53-trainer Martin Mol. ,,Soms moet je ook reëel zijn en een punt koesteren. Dat was vanmiddag bij ons het geval. We speelden in de eerste fase van de wedstrijd prima en leek er niets aan de hand. We kwamen, door een doelpunt van Kevin (van Woerkom, DM) dan ook verdiend op voorsprong. Het stond goed en Hoevelaken was niet gevaarlijk geweest. Maar nadat Eric Beem, die na een blessure net weer zijn rentree had gemaakt, toch weer geblesseerd moest uitvallen, was de organisatie wat weg en kwam Hoevelaken op 1-1. Na rust was het van beide kanten niet echt goed meer. Wij werden slordig en kwamen niet meer aan goed voetballen toe. Dan moet je zorgen, dat je die 1-1 over de streep kan trekken en dat lukte ons en daarmee kan ik dan leven.”