Annemarie Barbier
Annemarie Barbier Annemarie Barbier

Schrijfworkshop Binnenstebuiten bij Werkwiel op 22 maart

12 maart 2022 om 20:53 Lokaal Deel je nieuws

Binnenstebuiten. Dat is het thema van de schrijfworkshop die Annemarie Barbier op 22 maart bij het Werkwiel geeft. Met eenvoudige schrijftechnieken ga je op zoek naar wat jou echt blij maakt en wanneer je de neiging hebt om je eigen grenzen te overschrijden. Die kennis helpt je om steviger in je schoenen te staan.

“We zijn gewend om van buiten naar binnen te werken, om te kijken wat werkgevers of klanten van ons verwachten en aan die eisen en wensen te voldoen. Dat gaat prima zolang we ook goed zorgen voor onszelf. Het stijgende aantal burn-outs en depressies laat zien dat we dat nog weleens vergeten”, vertelt Annemarie Barbier, zelfstandig tekstschrijver en schrijftrainer uit Wageningen. “Als je ontdekt wat jou energie geeft en wat je juist energie kost, kun je bewuster keuzes maken, als medewerker of zelfstandige en als privépersoon.”

Bij de schrijfworkshop Binnenstebuiten beginnen we met wie jij bent en wat jou laat sprankelen. Jouw woorden van binnenuit komen als vanzelf op papier aan de hand van korte, speelse oefeningen. Het gaat niet om mooie teksten of correcte grammatica, je kunt je gewoon laten verrassen door je pen. Ervaring met schrijven is dan ook niet nodig. Deze workshop van Werkwiel is bedoeld voor zelfstandig ondernemers en werkzoekenden.

De workshop vindt plaats op dinsdag 22 maart van 9.30 – 11.30 u in de kantine van Sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen. Inloop vanaf 9.15 u. Deelname is gratis, koffie en thee kosten 1 euro. Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor achtergrondinformatie op werkwiel.wordpress.com en www.bergamot.nl.

advertentie
advertentie