Afbeelding
Muziek voor Elkaar

Herdenkingsconcert in de Cunerakerk

16 april 2024 om 19:58 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagavond 4 mei is de Cunerakerk van Rhenen het decor voor een indrukwekkend Herdenkingsconcert, aansluitend aan de nationale dodenherdenking met muziek en zang rond dit thema. De organisatie is in handen van de stichting ‘Muziek voor Elkaar’.

Muzikale medewerking wordt verleend door Gemend koor ‘Oriolus’ en Mannenensemble ‘Cantare’ onder leiding van dirigent André van Vliet. De koren worden bijgestaan door een scala aan bekende instrumentalisten. Marjolein de Wit op fluit, Evelyn Heuvelmans op hobo, Sylvia Maessen op contrabas en trompetduo Arjan & Edith Post. Afwisseling, ontroering en herkenning kunnen bezoekers van hen verwachten. Daarnaast zullen de bekende virtuoze toetsenisten Mark Brandwijk op piano en Marco den Toom op orgel van zich laten horen en zorgen zij samen met de andere musici voor een betekenisvol herdenkingsconcert.

Vlak voor het tijdsein van acht uur zullen trompetduo Arjan en Edith Post voorafgaand aan de twee minuten stilte tijdens de Nationale Dodenherdenking het taptoe-signaal spelen bij de Cunerakerk.

De avond begint om ongeveer 20.45 uur en de kerk is vanaf 20.15 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €10 en kinderen t/m 12 jaar betalen €5. Een gezinskaart kost €20. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl

advertentie
advertentie